Notification

×

Haber Kategorisi

Cari Berita

Reklam

Reklam

Show TV'nin bayram programlarında neler sunuluyor?

08 Nisan 2024 | Nisan 08, 2024 TSİ Last Updated 2024-04-08T03:46:52Z
    Paylaş

 

Bayramın coşkusunu ve neşesini arttıracak dolu dolu bir programla Show TV, izleyicilerini bekliyor! İşte bayramın her günü için özel seçilmiş eğlenceli yapımlarla dolu bir program:

Bayramın ilk gününde, Show TV'de sizi kahkahalarla dolu bir gün bekliyor! Güldür Güldür Show ile başlayacak olan gün, komedinin zirvesine çıkmanızı sağlayacak. Ardından, Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın unutulmaz filmi Şark Bülbülü ile keyifli bir seyir deneyimi yaşayacaksınız. Bu film, hem nostalji dolu hem de güldürürken düşündürecek bir içeriğe sahip.

Bayramın ikinci günü, Yeşilçam'ın komedi klasiği Sahte Kabadayı ile başlayacak. Bu filmde, Türk sinemasının usta oyuncularının performanslarıyla dolu bir komedi şöleni yaşayacaksınız. Daha sonra ise, Sakar Şakir'in İstanbul trafiğinde yarattığı komik olaylarla dolu dakikalar sizi bekliyor olacak. İstanbul'un renkli ve karmaşık trafiği üzerinden eğlenceli bir yolculuğa çıkacaksınız.

Bayramın üçüncü günü, Güldür Güldür Show ile kahkaha dolu anlarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Programın yaratıcı skeçleri ve komik diyaloglarıyla, bayramın son gününde de neşeniz hiç bitmeyecek.

Bu özel bayram programıyla Show TV, izleyicilerine unutulmaz bir bayram deneyimi sunmayı hedefliyor. Siz de bu eğlenceli ve keyifli programları kaçırmayarak bayramınızı daha da renklendirebilirsiniz.

İyi Bayramlar!