Notification

×

Haber Kategorisi

Cari Berita

Reklam

Reklam

Kanal D'nin Ramazan Bayramı özel içerikleri

08 Nisan 2024 | Nisan 08, 2024 TSİ Last Updated 2024-04-08T03:58:26Z
    Paylaş

 

Kanal D, Ramazan Bayramı boyunca izleyicilerine eğlence dolu bir program sunuyor. Bayramın başlangıcıyla birlikte, arife gününden itibaren ekranları şenlendirecek olan çeşitli içeriklerle dolu bir program akışı planlanmış durumda.

Bayram öncesinde, gülme garantili bir komedi filmi olan "Eltilerin Savaşı" ile başlayacak olan eğlence, izleyicilere keyifli bir arife günü yaşatacak. Ardından, müzik ve eğlencenin bir araya geldiği "Şarkılar Bizi Söyler" programı, bayramın ilk iki gününde Sibel Can, Hakan Altun ve klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici'nin performanslarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bayramın üçüncü günü ise D Media tarafından yapımcılığı üstlenilen romantik film "Bekle Beni Sevgilim" ve akabinde "İftarlık Gazoz" ile eğlenceye devam edilecek.

Gelinim Mutfakta ise bayram boyunca ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. Programın ilk gününde, "İnci Taneleri" dizisindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Erkal Sonel izleyicilerle buluşacak. İkinci gün, sevilen sanatçı Fatih Bulut'un lezzet dolu anlarıyla ekranlara gelecek. Üçüncü gün ise türkücü Maral, evlere konuk olarak muhteşem bir bayram ziyafeti yaşatacak.

Kanal D'nin Ramazan Bayramı boyunca sunduğu bu zengin içerikler, izleyicilere unutulmaz bir bayram deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Herkesin evlerinde sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirebileceği, eğlencenin ve mutluluğun bir arada olduğu bir bayram kutlaması için Kanal D ekranları başında olmaya davet ediliyor.