Netflix Türkiye'de Eylül Ayında Neler Var? | 2023

 




Netflix Türkiye, Eylül ayında da izleyicilere farklı türlerde birçok yeni film ve dizi sunuyor.

Filmler
  • Fences (1 Eylül) - Denzel Washington'ın yönettiği ve başrolünde oynadığı bu film, August Wilson'ın Pulitzer ödüllü oyunundan uyarlanmıştır. Film, Amerikan Rüyası'nın ardındaki umutları ve hayal kırıklıklarını anlatan bir aile draması.
  • Çılgın Bir Cuma Gecesi (1 Eylül) - Bu komedi filmi, bir grup gencin, bir gece kulübüne girmek için bir plan yaparken yaşadıkları komik olayları konu alıyor.
  • Yanık Kokusu (8 Eylül) - İspanyol gerilim filmi olan Yanık Kokusu, bir polis memurunun cesedinin yakılmış halde bulunmasıyla başlayan bir soruşturmayı anlatıyor.
  • Once Upon a Crime (14 Eylül) - Bu suç filmi, bir grup suçlunun, bir soygun sırasında yakalanmamaları için bir cinayet işlemesini konu alıyor.
  • İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı (15 Eylül) - Bu romantik komedi filmi, bir adamın, bir kadınla tanıştığında aşkı bulma olasılığını hesaplamaya çalışmasını konu alıyor.
  • Kont (15 Eylül) - Pablo Larraín'in yönettiği bu drama filmi, Salvador Allende'nin suikastçısı olarak bilinen Luis Jaramillo'nun hikayesini anlatıyor.
  • Nowhere (28 Eylül) - Bu aksiyon filmi, bir grup suçlunun, bir polis memurunu kaçırmasını ve ardından onu kurtarmaya çalışan bir grup polisin mücadelesini anlatıyor.
  • Do Not Disturb (29 Eylül) - Cem Yılmaz'ın yönettiği ve başrolünde oynadığı bu komedi filmi, pandemide işsiz kalarak sıkıntılı zamanlar geçiren Ayzek'in, çalışmaya başladığı oteldeki ilk gecesinde gelen tuhaf konukların peşindeki ilginç macerasını anlatıyor.

Diziler
  • Disenchantment: 5. Kısım (1 Eylül) - Matt Groening'in yarattığı bu animasyon komedi dizisi, Prenses Bean'in, Dreamland krallığındaki maceralarını anlatıyor.
  • S.W.A.T.: 6. Sezon (1 Eylül) - Los Angeles'ta geçen bu aksiyon dizisi, S.W.A.T. ekibinin, şehri suçtan koruma mücadelesini anlatıyor.
  • Görev Başında: 1. Sezon (6 Eylül) - Brezilya yapımı bu gerilim dizisi, bir polis memurunun, bir suç şebekesinin içine sızmasını konu alıyor.
  • Yırtıcılar: Bir Limitli Dizi (6 Eylül) - Bu mini dizi, 1950'lerde, New York'ta yaşayan bir grup suçlunun hikayesini anlatıyor.
  • Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye: 3. Sezon (7 Eylül) - Bu animasyon dizisi, Po'nun, genç bir panda olan Mei Mei ile birlikte, ejderha ustalığına giden yoldaki maceralarını anlatıyor.
  • Selling the OC: 2. Sezon
  • Kulüp: 2. Sezon (15 Eylül) - 1960'ların İstanbul'unda geçen bu dönem dizisi, bir gece kulübünde çalışan dört kadının hikayesini anlatıyor.

Eylül ayında Netflix Türkiye'de yayınlanacak yapımlardan bazıları, Cem Yılmaz'ın yeni filmi Do Not Disturb, Matt Groening'in animasyon dizisi Disenchantment'ın beşinci kısmı ve Pablo Larraín'in yönettiği Kont filmi.

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Do Not Disturb, 29 Eylül'de Netflix Türkiye'de yayınlanacak. Film, pandemide işsiz kalarak sıkıntılı zamanlar geçiren Ayzek'in, çalışmaya başladığı oteldeki ilk gecesinde gelen tuhaf konukların peşindeki ilginç macerasını anlatıyor.

Matt Groening'in animasyon dizisi Disenchantment'ın beşinci kısmı da 1 Eylül'de Netflix Türkiye'de yayınlanacak. Dizi, Prenses Bean'in, Dreamland krallığındaki maceralarını anlatıyor.
Pablo Larraín'in yönettiği Kont filmi ise 15 Eylül'de Netflix Türkiye'de yayınlanacak. Film, Salvador Allende'nin suikastçısı olarak bilinen Luis Jaramillo'nun hikayesini anlatıyor.



İÇERİK ADI (ORİJİNAL)İÇERİK ADI (TÜRKÇE)YAYIN TARİHİ
*TARİHLER VE İÇERİKLER DEĞİŞEBİLİR
The HolidayTatil01.09.2023
The Boy Next DoorKomşu Çocuk01.09.2023
The Diary of a Teenage GirlBir Genç Kızın Gizli Defteri01.09.2023
Girl, InterruptedAklım Karıştı01.09.2023
Dr. Seuss' The GrinchGrinç01.09.2023
The Italian Jobİtalyan İşi01.09.2023
Gizemli Ada: MençunaGizemli Ada: Mençuna08.09.2023
Last Night in SohoDün Gece Soho'da12.09.2023
Just My LuckŞansa Bak15.09.2023
The Talented Mr. RipleyYetenekli Bay Ripley15.09.2023
Fight ClubDövüş Kulübü15.09.2023
Dear Evan HansenSevgili Evan Hansen24.09.2023
ScreamÇığlık27.09.2023

Top ad
Middle Ad 1
Parallax Ad
Middle Ad 2
Bottom Ad
Link copied to clipboard.