Arap Kadri ve Tarzan filminin kadın başrol oyuncusu belli oldu




İstanbul, 6 Eylül 2023 - Ünlü Türk karikatürist Tekin Aral'ın, çizgi roman dünyasına kazandırdığı efsanevi eser "Tarzan ve Arap Kadri," beyaz perdeye uyarlanmaya hazırlanıyor. Heyecanla beklenen bu sinema yapımı için başrol kadın oyuncusu da sonunda açıklandı. Powehouse7 Film, DMC ve NETD işbirliğiyle çekilen film, çizgi romanın sadık hayranlarına heyecan verici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Yönetmen koltuğunda usta isim Emre Kavuk'un yer aldığı filmde, başrolleri üstlenecek iki önemli oyuncu seçildi. "Arap Kadri" karakterini canlandıracak olan deneyimli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, bu efsanevi rolüyle seyircileri büyülemeye hazırlanıyor. Ayrıca, başrol kadın oyuncusu olarak Zeynep Çamcı'nın seçilmesiyle, film kadrosu tamamlanmış oldu.




Film, çekimlerinin hızlı bir şekilde tamamlanması planlanan ve 15 Aralık 2023'te vizyona girmesi beklenen bir yapımdır. "Arap Kadri ve Tarzan" filminde Zeynep Çamcı, Arap Kadri'nin kızı olan "Hülya" karakterine hayat verecek, bu da izleyicilere etkileyici bir performans sunmasını sağlayacak.

Tekin Aral'ın çizgi romanı, ilk kez 1976 yılında Fırt dergisinde İrfan Sayar'ın çizimleriyle okurlarla buluştu ve ormanın derinliklerinde geçen eğlenceli maceraları anlatıyordu. "Arap Kadri ve Tarzan" filmi de orman sahneleriyle başlayarak, izleyicilere bu büyülü dünyaya tekrar adım atmaları için fırsat sunacak.

Sinema dünyası, bu uyarlamadan büyük bir heyecanla beklenen bir eserle karşı karşıya. "Tarzan ve Arap Kadri," hem Tekin Aral'ın çizgi romanının sadık hayranlarına hem de yeni izleyicilere büyülü bir sinema deneyimi sunmaya hazırlanıyor.
Top ad
Middle Ad 1
Parallax Ad
Middle Ad 2
Bottom Ad
Link copied to clipboard.