Fluvia Lacerda Kimdir? Boyu Yaşı Sevgilisi

 


Fluvia Lacerda, Rio de Janeiro'da doğan ve 16 yaşından beri NY, ABD'de ikamet eden ünlü bir Brezilyalı büyük beden modeldir. İngilizce öğrenmek amacıyla ülkeye taşındı ve mankenlik kariyerine başlamadan önce, 2003 yılında Manhattan'da bir otobüste bir moda dergisi editörü tarafından keşfedildiği zaman dadı olarak çalışıyordu. " Gisele Bündchen büyük beden" olarak bilinir .

Fluvia, 2016 yılında "Playboy" dergisinin kapağında yer alan ilk Brezilyalı büyük beden modeldi ve şimdiden dünya çapında birçok markanın kampanyalarına katıldı. Ayrıca "Beautiful", "Molda Moldes", "Plus Model Magazine" gibi dergilerin kapaklarında ve "Vogue Italia", "Glamour", "Mannequin", "Joyce Pascovitch", "Latina Magazine" için moda başyazılarında yer aldı. ", " Redbook", diğerleri arasında. Model, Ford Modelleri dökümünün bir parçasıdır.

2011 yılında Tam Figürlü Moda Haftası'nda Yılın Büyük Beden Modeli ödülünü kazandı. Fluvia, 2000 doğumlu Lua ve 2014 doğumlu Pedro'nun annesidir. 2013 yılında manken Pedro'ya hamileyken evinde ölü bulunan avukat Wallace Andrade de Araújo ile evlidir.



Adı ve Soyadı: Fluvia Lacerda
Diğer İsimleri: Fluvia
Doğum Tarihi: 31 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro Eyaleti, Brezilya
Kökeni: Latin
Doğduğu Gün: Perşembe
Burcu: Aslan
Mesleği: Model



Boyu: 172 cm
Kilosu: 82 kg
Göz Rengi: Koyu Kahverengi
Saç Rengi: Açık Kahverengi



Resmi Sosyal Medya Hesapları

Instagram: fluvialacerda
Twitter: fluvialacerda
Website: fluvialacerda.com





Top ad
Middle Ad 1
Parallax Ad
Middle Ad 2
Bottom Ad
Link copied to clipboard.