Notification

×

Haber Kategorisi

Cari Berita

Reklam

Reklam

The Other Wife - Kuma: Kapadokya'da çekimler başladı!

15 Nisan 2024 | Nisan 15, 2024 TSİ Last Updated 2024-04-15T11:55:27Z
    Paylaş
 
Resim: Instagram/kumaseries

Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde çekimlerine başlanan "The Other Wife" dizisi, Mumbai merkezli GoQuest Media ile daha önce "Elif" dizisini de üreten İnci Gülen'in Stellar Yapım şirketi tarafından yapılmaktadır. Dizinin yönetmenliğini Atilla Cengiz üstlenirken, görüntü yönetmenliğini ise Sinan Onur yapmaktadır. Başrol kadın karakteri Ceylan'ı canlandıran Aybüke Yılmaz ise daha önce "Fedakar" projesinde de başarılı bir performans sergilemiştir.




Dizide, Aybüke Yılmaz'ın canlandırdığı Ceylan karakterine Karan rolüyle Emre Özmen eşlik etmektedir. Ceylan, suçlanan adamın kardeşine kuma olmaya zorlanmasıyla başlayan entrikalarla dolu bir hikayenin merkezinde yer almaktadır. "The Other Wife" dizisinin toplam 100 bölümden oluşması planlanmaktadır.




Dizi, dünya çapında dağıtımı Miami VIP2000tv tarafından gerçekleştirilecektir. Bu yolla, dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ulaşması hedeflenmektedir. "The Other Wife", Ceylan'ın yaşadığı zorlu ve karmaşık durumları izleyicilere aktararak izleyicileri ekran başına kilitlemeyi amaçlamaktadır.