Notification

×

Haber Kategorisi

Cari Berita

Reklam

Reklam

TLC'nin baharında romantizm ve heyecan: Kore dizileriyle dolu bir sezon!

26 Mart 2024 | Mart 26, 2024 TSİ Last Updated 2024-03-27T15:43:46Z
    Paylaş


 TLC'nin izleyicilerine sunduğu Kore dizileriyle dolu bahar, tutkulu aşk hikayeleri ve heyecan verici maceralarla dolu olacak. İşte TLC'de izleyicileri bekleyen Kore dizilerinin göz alıcı dünyasına bir bakış:

Aşık Avukat (The Law Cafe)


Yu Ri'nin yaşamına odaklanan "Aşık Avukat" dizisi, asabi ve eksantrik bir avukatın heyecan verici hikayesini anlatıyor. Yu Ri, kariyerinde radikal bir değişiklik yaparak hukuk kafesini açmaya karar verirken, aynı zamanda çekici ev sahibi Jeong Ho ile karmaşık bir ilişki içindedir. İkilinin uzun yıllara dayanan arkadaşlıklarının romantik bir aşka dönüşmesini izleyeceğiz. "Aşık Avukat", 15 Nisan'dan itibaren hafta içi her gün 14.00'te yeni bölümleriyle TLC'de izleyicilerle buluşacak.

Evdeki Yalancı (My Fellow Citizens)


Bir dolandırıcının, düğün gününde karısının bir dedektif olduğunu öğrenmesiyle başlayan olaylarla dolu "Evdeki Yalancı" dizisi, suç, komedi ve aşkı harmanlıyor. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Choi Si-won'un başrolünde olduğu dizi, dolandırıcının, karısının dedektif olduğunu öğrenmesinin ardından milletvekili adayı olmak zorunda kalmasını konu alıyor. "Evdeki Yalancı", 20 Nisan'dan itibaren Cumartesi günleri 19.30'da yeni bölümleriyle TLC'de izleyiciyle buluşacak.

İki Dünya Bir Aşk (W 2 Worlds)


Gerçek dünya ile bir webtoon karakterinin dünyasını birleştiren "İki Dünya Bir Aşk" dizisi, Kang Chul ve Oh Yeon Joo arasındaki fantastik bir aşk hikayesine odaklanıyor. Süper zengin ve çekici Kang Chul ile gerçek dünyada bir cerrah olan Oh Yeon Joo arasındaki ilişki, izleyicilere sürükleyici bir macera sunuyor. "İki Dünya Bir Aşk", 7 Mayıs'tan itibaren hafta içi her gün 14.00'te TLC'de yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak.

Bu muhteşem Kore dizileri, izleyicilere tutku dolu anlar, gizemli maceralar ve unutulmaz romantizm sunmaya hazırlanıyor. Kore kültürü ve eğlenceli dizilerle dolu bu serüvene katılmak için TLC'yi takipte kalın!