Notification

×

Haber Kategorisi

Cari Berita

Reklam

Reklam

"Takan Takana": Güçlü kadro ile yeni bir sinema filmi

21 Mart 2024 | Mart 21, 2024 TSİ Last Updated 2024-03-21T13:51:05Z
    Paylaş


 
Sky Films, ONK Content ve Birleşik Heyecanlar'ın iş birliği projesi olan "Takan Takana," etkileyici bir oyuncu kadrosunu bünyesinde topluyor ve dikkat çekici bir film olacağının sinyallerini veriyor. Nisan ayında çekimlerine başlanacak olan bu uyarlamada, Laurent Baffie'in tiyatro başyapıtı "Toc Toc"tan esinleniliyor ve hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Zafer Algöz, Seda Bakan, Özge Özberk, Sarp Akkaya, Ecem Erkek ve Bora Akkaş, yönetmen koltuğunda Yunus Nihat Özcan'ın yöneteceği filmde bir araya geliyor. Emre Oskay, Mehmet N. Karaca ve Levent Güneri'nin yapımcılığını üstlendiği yapımın senaryo uyarlaması ise Ferhat Ergün'e emanet ediliyor.




"Takan Takana," yetenek, mizah ve gerilimi eşit oranda harmanlayarak sınırları aşmayı vadeden bir sinema deneyimi sunacak. Ünlü bir tiyatro eserinden esinlenen film, beklentilerin yükünü taşırken aynı zamanda gümüş perdede kendi benzersiz yolunu çiziyor.

Kameralar çalışmaya başlarken ve bu yeni girişimin perdesi açılırken, seyirciler "Takan Takana"nın dünyasına taşınmayı ve orada gülme, merak ve belki de beklenmedik sürprizlerle karşılaşmayı heyecanla bekliyor.


Kaynak: Birsen Altuntaş