Notification

×

Haber Kategorisi

Cari Berita

Reklam

Reklam

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan iş ilanı

18 Mart 2024 | Mart 18, 2024 TSİ Last Updated 2024-03-18T15:27:21Z
    Paylaş

 

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, hizmet birimlerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. İlan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına dayanmaktadır.

Toplam 25 adet sözleşmeli personel alınacak olup, başvuru şartları ve pozisyonlar şu şekildedir:

1. Büro Personeli (Muhasebe): Muhasebe veya finans alanında lisans mezunu olmak ve en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmak gerekmektedir.

2. Büro Personeli (Yönetim Bilişim Sistemleri): Yönetim Bilişim Sistemleri alanında lisans mezunu olmak ve en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmak gerekmektedir.

3. Büro Personeli (Maliye): Maliye alanında lisans mezunu olmak ve en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmak gerekmektedir.

4. Büro Personeli (Ağ ve Sistem Yönetimi): Bilgisayar bilimi veya bilişim teknolojileri alanında lisans mezunu olmak, en az 5 yıl mesleki deneyime sahip olmak ve belirli sertifikalara sahip olmak gerekmektedir.

5. Büro Personeli (Yönetici Asistanı): Büro yönetimi veya sekreterlik alanında önlisans mezunu olmak ve en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak gerekmektedir.

6. Sağlık Teknikeri (Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik): Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik alanında önlisans mezunu olmak ve en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak gerekmektedir.

7. Destek Personeli (Yemekhane Personeli - Erkek): Herhangi bir önlisans programından mezun olmak ve belirli deneyim şartlarını karşılamak gerekmektedir.
8. Destek Personeli (Yemekhane Personeli - Kadın): Herhangi bir önlisans programından mezun olmak ve belirli deneyim şartlarını karşılamak gerekmektedir.
9. Destek Personeli (Temizlik Görevlisi - Erkek): Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak ve belirli deneyim şartlarını karşılamak gerekmektedir.

10. Destek Personeli (Temizlik Görevlisi - Kadın): Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak ve belirli deneyim şartlarını karşılamak gerekmektedir.

11. Destek Personeli (Bakım Onarım Elektrik): Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak ve belirli deneyim şartlarını karşılamak gerekmektedir.

12. Destek Personeli (Bakım Onarım Soğutma Sistemleri): Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak ve belirli deneyim şartlarını karşılamak gerekmektedir.

13. Teknisyen: Elektrik-Elektronik alanında meslek lisesi mezunu olmak, en az 5 yıl mesleki deneyime sahip olmak ve belirli sertifikalara sahip olmak gerekmektedir.

Başvuru şartlarının yanı sıra, başvuru yapacak adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereğince belirli hükümlere uyması gerekmektedir. Başvurular, 18 Mart 2024 ile 1 Nisan 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacaktır.

Başvuruların sonuçları, 15 iş günü içinde ilgili kurumun resmi web sitesinde duyurulacaktır. İlgilenen adaylar, başvuru detayları ve gerekli belgeler için Titck adresini ziyaret edebilirler.

Bu ilana ilişkin bütün detaylar ve güncellemeler, ilgili kurumun resmi web sitesi üzerinden duyurulacaktır.