Notification

×

Haber Kategorisi

Cari Berita

Reklam

Reklam

Barış Murat Yağcı'nın Oynadığı Filmler ve Diziler

02 Mart 2020 | Mart 02, 2020 TSİ Last Updated 2020-03-01T23:44:12Z
    Paylaş

Barış Murat Yağcı belkide ilk kez  Survivor'da tanıyanlara olabilir.Ama Barış Murat birçok dizi ve filmlerde oynamış bir oyuncu. Barış Survirvor'da  vücudunda en çok dövme olan yarışmacıdır.

Aynı zamanda Efes Pilsen basketbol takımında aktif olarak oynamıştır.

Şimdi Barış Murat Yağcı'nın Oynadığı Diziler ve Yarışmalar


Kiralık Aşk (2015-2017)


Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerin oynadığı bir romantik komedi dizisidir. Dizi 2 sezon 69 bölüm bölümlerin süresi ortalama 120 dakikadır. Dizi Ortaks Yapım tarafından Star TV için yapımıştır. Dizide Barış Murat Yağcı Eymen karakteri ile 13 bölüm oynamıştır.

Diziyi yüksek çözünülürlükte izlemek için tıklayınız.

Şevkat Yerimdar (2017-2018)


Şevkat Yerimdar FOX TV ekranlarında yayınlanan bir dizi Özgürcan Çevik aynı isimdeki 2 filminden soran dizisinde de oynamaya başlamıştır. Dizi 19 bölüm sürmüştür. Barış Murat Yağcı bu dizide Bora karakterine toplamda 17 bölüm hayat vermiştir. 
Diziyi yüksek çözünülürlükte izlemek için tıklayınız.

Survivor Türkiye (2020)


Barış Murat Yağcı TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye'de ünlüler takımında yer alıyor.

Barış Murat Yağcı'nın Oynadığı Filmler

Figüran (2015)


Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Umut Oğuz, Cem Kılıç, İrfan Kangı, Yıldırım Öcek gibi oyuncuların oynadığı 2015 yapımı bir sinema filmidir. Yönetmeni Tolga Çetin yapımcısı ise Aytekin Mert olan yerli komedi filmidir. Film süresi 120 dakikadır. Figüran filmini HD kalitesinde izlemek için tıklayın

Sosyetik Gelin (2018)


Sosyetik Gelin Barış Murat  Yağcı ve Gizem Karaca baş rolleri olan romantik komedi televizyon filmidir. Ayrıca Barış Murat'ın baş rol olarak oynadığı ilk filmdir. FOX TV ekranlarında gösterilmiştir.
 Filmi yüksek çözünülürlükte izlemek için tıklayınız.